RIBW Herstelfeest 3 juni

Het RIBW herstelfeest zal plaatsvinden op woensdag 3 juni 2015 op het Honigcomplex, Waalbanddijk 20, 6541 AJ te Nijmegen.Er bevindt zich een bushalte op 2 minuten lopen van het complex.Verder is het slechts 10 minuten fietsen vanaf centraal station Nijmegen.

Attentie: Het feest is alleen toegankelijk voor RIBW clienten

Vanaf 11:30 uur ben je welkom. Het evenement eindigt om 18:00 uur.

 Het thema is: Samen naar zelfregie!

Toegang is gratis!

(Ter gelegenheid van het Herstelfeest is een nieuw editie van de Herstel Nieuwsbrief verschenen met achtergrondinformatie. Deze nieuwsbrief is hier te downloaden: https://www.ribw-clientenplein.nl/Met-en-voor-elkaar/Nieuws/Herstelfeest-op-3-juni . In die nieuwsbrief zie je ook hoe je op kunt geven.)

Reacties zijn gesloten.